top of page
  • Writer's picturenicolasdeswaef

De kersverse plannen van FIT rond foodtech

Updated: 4 days ago
Katlijn Mertens heeft een 25-jarige carrière in FMCG (Fashion en Retail) en bekleedde verschillende C-managementfuncties in marketing, sourcing en marktontwikkeling bij internationale bedrijven in België en Nederland.


De Covid-lockdown zorgde ervoor dat ze een radicale overstap maakte en zich aansloot bij FIT (Flanders Investment and Trade), waar ze de afgelopen 3,5 jaar optrad als adviseur voor de internationale handel, waarbij ze de export readiness van bedrijven beoordeelde en hen adviseerde over hun volgende stappen naar het buitenland. Binnen FIT fungeert ze ook als eerste aanspreekpunt in het strategische partnerschap met Fevia, FlandersFood en FlandersBio.


Als een echte foodie in hart en nieren en gepassioneerd door de nieuwste agrarische en foodtech-innovaties, was het voor haar een kwestie van tijd om over te stappen naar de nieuwe rol als Global Industry Lead Food, Ag- & Food Tech, waarbij ze de groeimogelijkheden van Vlaanderen voor deze sector in het breed ecosysteem helpt bevorderen. Katlijn's levensmotto luidt: 'No matter what the problem is , I am convinced that good food will solve a big part of it !'
76 views0 comments

Comments


bottom of page