top of page
  • Writer's picturenicolasdeswaef

Dan Saladino stelt Nederlandse vertaling voor op FXT

Updated: Apr 5
In "Eating to Extinction" reist de vooraanstaande BBC-voedseljournalist Dan Saladino de wereld rond om onze meest bedreigde voedingsmiddelen te ervaren en te documenteren voordat het te laat is. Hij vertelt de fascinerende verhalen van de mensen die doorgaan met het cultiveren, foerageren, jagen, koken en consumeren van wat de rest van ons is vergeten of waarvan we niet eens wisten dat het bestond. Het boek werd ondertussen bekroond als "Guild of Food Writers Food Book 2022" en de "Sunday Times Boek van het jaar 2021".


Na de publicatie van deze bestseller in 2021 zijn we zeer verheugd om aan te kondigen dat de lancering van de Nederlandstalige versie "Eten tot het op is" samenvalt met Dan's keynote op FXT Connect.

Dan Saladino inspireert en laat ons geloven dat het tij nog kan worden gekeerd - Yotam Ottolenghi

Over de auteur

Dan Saladino is voedseljournalist en radiomaker. Hij maakt programma’s over eten voor BBC Radio en BBC World Service. Zijn werk is erkend door de Guild of Food Writers Awards, de Fortnum & Mason Food and Drink Awards, en de James Beard Foundation. In 2019 won hij de Jane Grigson Trust Award voor het programma ‘The Ark of Taste’.
38 views0 comments

Comentarios


bottom of page